Важен играч на Тотнъм аут до края на годината


Важен играч на Тотнъм аут до края на годината
Снимка: Getty Images/Guliver

1342 0

Полузащитникът на Тотнъм Муса Дембеле ще бъде извън терените поне до началото на следващата година. Футболистът получи контузия на глезена в двубоя срещу Уулвърхемптън, спечелен от "шпорите" с 3:2 като гост.

Така мениджърът на лондончани Маурисио Почетино ще се лиши от услугите на още един важен футболист за сгъстения цикъл от срещи през декември. Дембеле се присъединява към контузените Ерик Дайърс и Виктор Уанияма, които пропуснаха домакинството на ПСВ Айндховен в Шампионска лига във вторник, като това допълнително ограничава избора на Почетино в центъра на терена. 

Надявам се в началото на януари той да е готов за игра“, изрази надежда аржентинският наставник. Всичко е въпрос на търпение и как той ще реагира на контузията си, но вярваме, че той ще бъде отново здрав в първата седмица на 2019. Винаги е трудно, когато някой е контузен. В последните няма и две седмици изиграхме пет мача", заяви мениджърът на тима Маурисио Почетино.

На Тотнъм предстоят девет двубоя през декември, като отборът ще пътува за среща с Барселона в Шампионска лига и Арсенал на четвъртфиналите за Карабао Къп, вместени в програмата със седем двубоя от английската Висша лига.

Мениджърът на "шпорите" бе спряган за Реал Мадрид, но споре медиите в Англия Почетино е отказал на "белия балет", а заплатата е била повече от примамлива.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички