Един нов играч в състава на Англия за двубоите с Чехия и Черна гора

Селекционерът на английския национален отбор Гарет Саутгейт обяви състав от 25 души за двете евроквалификации през март.  ,,Трите лъва“ откриват кампанията си в група A с домакинство на Чехия на ,,Уембли“ следващия петък, преди да пътуват до Подгорица за визита на Черна гора.

Pолузащитникът на Уест Хем Деклан Райс бе повикан в разширения състав на Англия. Той е единственият нов играч в отбора. 20-годишният футболист игра преди за младежките формации на Република Ирландия и има три мача за мъжете, но ФИФА ратифицира миналата седмица неговото преминаване в Англия, след като срещите бяха приятелски.

Тим от Англия се "прослави" със свой играч, шофиращ в нетрезво състояние

Нападателят на Стоук Сити - Сайдо Берахино, бе задържан от английските власти, след като бе хванат да управлява автомобила си в нетрезво състояни...

Вратарят на Бърнли Том Хийтън получи отново повиквателна след добрите си изяви за ,,виненочервените“ през сезона, които му отредиха място до Джордан Пикфорд и Джак Бътланд. Саутгейт запазва вяра в Киърън Трипиър, въпреки проблемите му с контузии, докато Джеймс Тарковски и Хари Магуайър се завръщат в състава за сметка на Люис Дънк и контузения Джо Гомес. Хари Уинкс и Джеси Лингард не бяха рискувани поради съответно травми в слабините адуктора, но Калъм Уилсън попада отново в сметките на националния селекционер.

Междувременно се появи любопитно проучване, което показва, че близо 90% от футболните фенове в Англия са свидетели на расистки обиди. Повече подробности - вижте тук.

Още по темата

Please select answer!