Азар пак стъписа Челси: Искам да играя за Жозе Моуриньо


Азар пак стъписа Челси: Искам да играя за Жозе Моуриньо
Снимка: Getty Images/Guliver

1320 0

В последните месеци силно се спекулира около бъдещето на Еден Азар. Звездата на Челси е желан от испанския колос Реал Мадрид, а и белгиецът не веднъж и два пъти сподели, че иска да премине на "Сантяго Бернабеу".

С последното си изказване обаче атакуващият футболист  стъписа всички в на "Стамфорд Бридж", като Азар заяви, че иска отново да работи под ръководството на Жозе Моуриньо. Португалецът в момента е мениджър на Манчестър Юнайтед, а двамата работиха заедно между 2013 и 2015 година на в Челси, когато тимът спечели титла и Купа на Лигата. 

Във втория сезон на Моуриньо през 2014/2015 обаче отборът имаше големи затруднения, а Азар имаше само четири гола, което в един момент доведе до уволнението на Специалния. Белгиецът обаче споделя, че не е работил толкова дълго с Моуриньо, колкото му се е искало и за това иска в бъдеще отново да е част от тим, който именно Моу води.

"В последния сезон на Моуриньо ние не се забавлявахме. Само тренирахме, тренирахме, без резултат и смятам, че двете страни правилно се разделиха. Ако сега ме попитате кой е треньорът, с когото искам да работя, веднага ще отговоря: Моуриньо. Не съжалявам за много неща в живота си, но едно от тях е, че вече не мога да работя с Моуриньо в Челси", заяви Азар пред белгийското издание "HLN".

АЗАР: ИМАМ ШАНС ЗА ЗЛАТНАТА ТОПКА, НО ЩЕ Я СПЕЧЕЛИ...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички