Джеймс Милнър блесна с още едно уникално постижение във Висшата лига


Джеймс Милнър блесна с още едно уникално постижение във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1766 0

Голяма част от футболистите, които вече са навършили 30 години, започват да мисля за края на кариерата си и сме ставали свидетели на голям брой играчи, които постепенно започват да пестят сили по време на срещите. Не така стоят нещата за Джеймс Милнър.

Английският халф и Манчестър Сити не се договориха за нов договор през 2015 година и от това се облагодетелства Ливърпул, който привлече полузащитника. С времето Милнър се превърна в основен играч в тима на Юрген Клоп. Със силните си изяви на "Анфийлд" играчът спечели и уважението на феновете, а скоро след това дойдоха и някои любопитни рекорди срещу името на англичанина.

На скоро той се превърна в първия футболист във Висшата лига, който вкарва осем поредни дузпи за отбора си. Още по-интересното е това, че в кариерата си Милнър няма загуба в мач, в който се е разписал. Статистиката показва, че той има 48 гола на сметката си и нито едно поражение.

С направените трансфери в последните две години, Ливърпул създаде дълбочина в състава си и сега Милнър все по-често ще може да си почива в по-леките мачове, за да бъде на линия за Юрген Клоп за най-големите битки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички