Доминация на Ливърпул в наградите на Висшата лига за ноември


Доминация на Ливърпул в наградите на Висшата лига за ноември
Снимка: Getty Images/Gulliver

1355 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп спечели наградата за Най-добър мениджър на месец ноември в Премиър лийг. Немският специалист постигна 4 победи от 4 мача през месеца в английския елит, включително такава над шампиона и основен конкурент за титлата на „мърсисайдци“ през този сезон Манчестър Сити с 3:1 на „Анфилд“.

В останалите си срещи през ноември Ливърпул постигна три победи с по 2:1 срещу Астън Вила, Кристъл Палас и Брайтън. По този начин „червените“ от „Анфилд“ увеличиха допълнително преднината си пред преследвачите, като за момента единствено Лестър успява да се справи с темпото на „мърсисайдци“ в последните седмици.

Най-добър играч във Висшата лига за месец ноември пък стана крилото на отбора Садио Мане. Сенегалецът бе с основен принос за четирите успеха през месеца в първенството, като не успя да допринесе с гол или асистенция единствено срещу Брайтън. Мане бе в основата на късния обрат срещу Астън Вила, като асистира за първия и сам вкара втория гол в срещата. След това 27-годишният футболист отбеляза третия гол в дербито срещу Сити, а в края на месеца бе точен и за успеха срещу Кристъл Палас.

В утрешния ден Ливърпул са домакини на Уотфорд, а след това „мърсисайдци“ трябва да изиграят две срещи в рамките на два дни. А ето с каква добра новина зарадва днес Юрген Клоп феновете на Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички