Деян Ловрен остава в Ливърпул поне до зимата


Деян Ловрен остава в Ливърпул поне до зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1672 0

В последните дни се спекулираше, че Ливърпул и Рома са на финалната права по трансфера на защитника Деян Ловрен. В началото се появиха спекулации, че хърватинът може да премине под наем в Рим, след което двата тима започнаха преговори за постоянен трансфер.

Днес обаче "Goal.com" твърди, че сделката е запорирана и няма да се осъществи поне до следващия трансферен прозорец, който ще е в първия месец на 2020 година.

Ливърпул разполага с Върджил ван Дайк, Джо Гомез и Жоел Матип, като от началото на сезона и тримата получават сериозен шанс за изява. Тога ограничава възможностите пред Ловрен, който кара своята пета година на "Анфийлд". Играчът е пожелал да бъде продаден във Вечния град, като "римляните" са били подготвили оферта от 23 милиона лири. Последвало е обаче неразбирателство между двата клуба и преговорите са стопирани.

Днес мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп пък сподели, че вторият вратар на тима Адриан е бил контузен от фен след мача за Суперкупата на Европа и може да пропусне срещата от втория кръг на Висшата лига срещу Саутхямптън тази събота. Това значи, че Клоп ще трябва да разчита на третата опция в своя състав, като повече за него може да откриете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички