Вратар без мач във Висшата лига ще пази за Ливърпул срещу "светците"?


Вратар без мач във Висшата лига ще пази за Ливърпул срещу "светците"?
Снимка: Getty Images/Guliver

1996 0

Анди Лонерган може изненадващо да дебютира за Ливърпул във Висшата лига, след като Адриан получи травма след края на двубоя срещу Челси за Суперкупата на Европа. Испанецът, дошъл със свободен трансфер от Уест Хем за резерва на Алисон, е контузил своя глезен при отпразнуването на спечеления трофей. 32-годишният вратар наранил глезена си при инцидент с празнуващ привърженик.

Новината обяви на пресконференция мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп. Германецът потвърди, че медицинският щаб на "червените“ ще преразгледа състоянието на Адриан преди визитата на Саутхемптън, който е съперник на Ливърпул в събота.

Лонерган няма официален мач във Висшата лига, но има над 400 мача в по-долните нива на английския футбол. Той изкара част от миналия сезон под наем в Рочдейл в Първа лига и изигра четири двубоя за бившия си клуб Мидълзбро.

35-годишният страж подписа с мърсисайдци, след като титулярният избор под рамката Алисон получи травма на прасеца в първия двубой за сезона срещу Норич. Той взе участие и в предсезонната подготовка на тима в САЩ. А колко време ще отсъства Алисон вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички