Нелепо: Фен контузил Адриан, Ливърпул остана с един вратар за мача със Саутхямптън (ВИДЕО)


Нелепо: Фен контузил Адриан, Ливърпул остана с един вратар за мача със Саутхямптън (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

9694 0

Вратарят на Ливърпул Адриан може да пропусне срещата от втория кръг на Висшата лига в събота срещу Саутхемптън. Мениджърът на "мърсисайдци" Юрген Клоп сподели, че стражът е получил нелепа контузия по време на празненствата след спечелването на Суперкупата на Европа в сряда срещу отбора на Челси. Фен на Ливърпул се е измъкнал от охраната на стадиона и е отишъл при своите любимци, но случайно е ударил Адриан в глезена, вследствие на което вратарят е получил контузия.

Припомняме, че новото попълнение на Ливърпул беше един от героите във финала. В последно време Адриан изживява своята мечта, след като преди седмици беше свободен агент, а контузията на титулярния страж на "мърсисайдци" Алисън даде шанс на испанския вратар да спечели първия си голям трофей.

Така само след три официални мача на Ливърпул може да се наложи да ползват своя трети вратар. Това е 35-годишният Анди Лонегран, който бе привлечен с краткосрочен договор, за да бъде резерва именно на Адриан. Все още не е ясно дали 32-годишният страж ще може да вземе участие в мача със "светците" в събота.

Ливърпул започна успешно кампанията във Висшата лига с успех над Норич с 4:1. А каква е нашата позиция относно сезона пред "мърсисайдци" може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички