Клоп: Няма как да не съм доволен, не ни достигна късмет


Клоп: Няма как да не съм доволен, не ни достигна късмет
Снимка: Getty Images/Guliver

3020 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от своя отбор, въпреки че загуби от Манчестър Сити след дузпи за Къмюнити Шийлд. В редовното време двата тима завършиха 1:1.

"Това беше наистина много добро представяне за нас, особено през второто полувреме. Двата отбора имаха сходна предсезонна подготовка. Говорих с Кевин де Бройне след мача и двамата стигнахме до извода, че все още не знаем до каква степен всички са подготвени физически", заяви Клоп след двубоя.

"Най-малко заслужавахме да изравним резултата. Едно спасяване пък реши крайният изход, но не мога да бъда разочарован днес. Представянето е много, много по-важното нещо днес, отколкото самата победа. Трябваше да се приспособим по-добре през първото полувреме, но в крайна сметка имахме шансове. През втората част променихме някои неща, искахме победата, но накрая не ни достигна и късмет. Поздравления за Сити!", допълни още той.

В хода на мача между Ливърпул и Манчестър Сити пък Хосеп Гуардиола се превърна в първия мениджър на Острова, който получава жълт картон. Как се случи това може да видите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички