Страх от допинг контрол лиши Марез от участие в Къмюнити Шийлд


Страх от допинг контрол лиши Марез от участие в Къмюнити Шийлд
Снимка: Gulliver/GettyImages

1747 0

Рияд Марез имаше пренатоварено лято, след като спечели Купата на африканските нации с отбора на Алжир. Смяташе се, че Пеп Гуардиола не включва играча в групата за Къмюнити Шийлд, за да му даде почивка, но се оказва, че Марез е бил готов и е имал желание да участва, но друга причина го е възпрепятствала - допинг контролът. 

"Не знаем какво са му дали лекарите на Алжир... от медицинска гледна точка. Точно заради това - поради допинг контрола, днес бе рисковано да го включим в групата, защото нашите лекари не са запознати. Заради това не беше в състава и не записа минути. Да се надяваме, че ще се завърне са мача с Уест Хям и че всичко ще бъде нормално занапред" - призна Гуардиола. 

Припомняме, че Манчестър Сити спечели Къмюнити Шийлд за втора поредна година, като надделя над Ливърпул след изпълнение на дузпи. Редовното време завърши при резултат 1:1. Вижте нашия анализ на сблъсъка между двата тима тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички