Дани Роуз с жесток удар по Тотнъм: Не искам да играя 15 години и да не спечеля нищо


Дани Роуз с жесток удар по Тотнъм: Не искам да играя 15 години и да не спечеля нищо
Снимка: Gulliver/GettyImages

2282 0

Английският национал и играч на Тотнъм Дани Роуз загатна, че е готов да подпише договор с друг клуб, като интерес към него има от Манчестър Юнайтед и Челси. По-рано този сезон "шпорите" се разделиха с другия си краен бранител - Кайл Уокър, който премина в Манчестър Сити.

Роуз даде доста интересно интервю за "The Sun", в което заяви, че е дошло неговото време за голям договор и за печеленето на трофеи. Освен това той разкри, че иска да получава повече пари, тъй като е в пика на кариерата си и може би ще подпише само още един голям договор в кариерата си.

"Достигам пика в кариерата си и най-вероятно ще мога да подпиша само още един голям договор в кариерата си. Не искам да играя 15 години и да не спечеля нищо. Искам трофеи и медали. Не казвам директно, че искам да напусна, но ако дойде подходящо предложение, няма да имам притеснение да разкрия пред клуба, че искам да напусна. 

Освен това мисля, че заслужавам повече пари. Ако знаеш, че можеш да взимаш повече, защо да се задоволяваш с по-малкото. Така е с всичко в живота", заяви 27-годишният футболист. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички