Почетино захапа Челси и разкри защо Мората не е в Тотнъм


Почетино захапа Челси и разкри защо Мората не е в Тотнъм
Снимка: Gulliver/GettyImages

1616 0

Голямото съперничество между лондонските Челси и Тотнъм започна още преди старта на Висшата лига. Мениджърът на "шпорите" Маурисио Почетино сподели, че новото попълнение на Челси - Алваро Мората е отказал трансфер в Тотнъм заради страх от конкуренцията на Хари Кейн. 

"Мората заговори за мен пред медиите и каза "Маурисио ми звъня'. Това беше още в началото на трансферния прозорец преди две години. Когато разговаряхме той ми каза: "Защо ме търсиш, когато имаш Хари Кейн?", започна наставникът на Тотнъм

"Знаете ли, когато аз опитам да привлека нападател, той ще ми каже: "Тренер, за какво съм ви? Да съм резерва? Защото това е Хари Кейн, не можеш да се мериш с Хари Кейн'. Същото е на други позиции с Юго Лорис или Кристиан Ериксен. Трудно е да убедиш добри играчи да дойдат и да са резерви. Тогава започват проблеми", допълни още Почетино, цитиран от The Sun. 

Кейн спечели Златната обувка за втора поредна година в последния сезон след 29 вкарани гола в лигата. През миналия сезон Тотнъм остана на второто място, на 7 точки зад шампиона Челси, което със сигурност ще увеличи още повече съперничеството и през новата кампания. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички