Легенда на Манчестър Юнайтед определи градския съперник за фаворит през новия сезон


Легенда на Манчестър Юнайтед определи градския съперник за фаворит през новия сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

1901 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс определи градските съперници от Манчестър Сити като отбор, който е фаворит за титлата през сезон 2017/2018 в Англия. През това лято "гражданите" се подсилиха сериозно с Бернардо Силва, Бенджамен Менди, Кайл Уокър, Едерсон и Данило.

"Мисля, че Манчестър Сити са фаворити за новия сезон. Гледах ги в края на миналия сезон и атакуващите им футболисти са направо плашещи. Серхио Агуеро, Габриел Жезус, Лерой Сане, Кевин де Бройне, Рахийм Стърлинг, Давид Силва.

Това, което им трябваше през лятото бе да подсилят защитната си линия и те го направиха с няколко много силни трансфера. Интересно е да видим дали Едерсон ще се докаже като голям вратар, тъй като без такъв не може да спечелиш Висшата лига.

Подсилиха се добре с крайни защитници, но дали Компани ще може да се запази здрав през целия сезон, защото той е много важен за техния отбор. 

Не може да игнорираме и Челси. Но не смятам, че направиха достатъчно трансфери, за да могат да защитат титлата си и да играят в Европа. Тотнъм имат много интересен отбор, със страхотен треньор като Маурисио Почетино, но могат ли да направят нещо без нови попълнения", е мнението на легендарния уелсец.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички