Бивш нападател на Тотнъм: Бербатов беше най-слабия на терена, а се превърна в Йохан Кройф

Бившият нападател на Тотнъм Мидо направи любопитно изказване за българския голаджия Димитър Бербатов. Двамата се засекоха на "Уайт Харт Лейн", а причина за това е, че Мартин Йол, тогавашният мениджър, не е бил сигурен в качествата на благоевградчанина.

"Когато Тотнъм купи Бербатов, той бе най-слабият на терена в първите три мача. Тогава Мартин Йол ми се обади и каза, че ще направи каквото поиска, за да се върна в тима. Подписах с клуба и след два дни трябваше да играя на "Олд Трафорд" срещу Манчестър Юнайтед. Мартин остави Бербатов на пейката за тази среща, а преди това му бе казак, че никога няма да успее в Англия.

Бербатов: Никой не ме иска, време е да кажа "Стига!"

Голямата звезда на България във футбла през новия век - Димитър Бербатов, разкри, че скоро ще настъпи моментът, в който ще сложи край на кариерат...

След това обаче той започна да играе като Йохан Кройф. Превърна се в нов играч, а за мен стана много трудно - колкото и да се борех, не можех да си върна титулярното място, тъй като Берба бе невероятен. Той бе като от друга планета - първото му докосване и завършващият му удар бе от друга класа. 

8 ГОДИНИ ИЗМИНАХА ОТ МОМЕНТЪТ, В КОЙТО БЕРБАТОВ ВКАРА 5 ГОЛА В ЕДИН МАЧ

Странното бе, че той идваше да яде с негови нож и вилица - вадеше си ги от джоба и започваше да се храни. Освен това е и страхотен фотограф. Илиза сред природата и прави доста интересни снимки. Малко е странен", коментира бившата египетска звезда.

Още по темата

Please select answer!