Бербатов предпреди Юнайтед: Ако не назначите Солскяер, друг клуб в Англия ще го отмъкне

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов предупреди английския клуб, че някой друг отбор от Висшата лига може да им отмъкне сегашния мениджър Оле Гунар Солскяер. Това би могло да се случи, ако норвежецът не получи предложение да остане за постоянно на "Олд Трафорд".

Както е известно, бившият нападател на тима преобрази тима още с назначението си. Отборът спечели всичките си мачове под негово ръководство, демонстрирайки вдъхновен футбол. Според Бербатов Юнайтед бтрябва да задържи Солскяер, ако до края на сезона отборът продължи да показва класна игра.

Играчите искат Солскяер за постоянно, но шефовете държат на цел №1

Впечатляващият старт на Оле Гунар Солскяер начело на тима не е променил приоритетите на ръководителите на Манчестър Юнайтед. Цел №1 на "червените...

СОЛСКЯЕР ВЛЕЗЕ В ИСТОРИЯТА НА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

"Ако Юнайтед продължи да играе така, а аз не виждам причина да престане да го прави, работата определено ще бъде негова. Той върши чудесна работа. Ако тимът продължи да играе по този начин, клубът ще трябва да го задържи. Независимо от това дали отборът ще завърши в топ 4", заяви българинът пред Daily Mirror.

"Ако не направят това, уверен съм, че друг клуб от Висшата лига ще му предложи работа. Той отново си създава репутация в елита и това е страхотно за него. Когато треньор на тима стане клубна легенда, това автоматично отклонява вниманието от играчите - единствено поради тази причина, че той вече е бил тук и е постигнал големи успехи", добави Бербатов.

"Когато се окажеш в позицията на Оле, който е вкарал толкова много голове и е спечелил толкова трофеи, цялото внимание се насочва към теб. Той няма нужда да крещи, за да докаже нещо, той просто го прави. Имайки предвид това, той трябва да заслужи доверието на клуба и да покаже, че е способен да върши тази работа. Съдейки по резултатите и играта им, е очевидно, че той се справя към момента", завърши българският нападател.

Солскяер е вдъхновил Бербатов и сам да мечтае някой ден да води "червените дяволи". Подробности четете в този материал.

Още по темата

Please select answer!