Бербатов даде изненадващ съвет на Солскяер за трансферите


Бербатов даде изненадващ съвет на Солскяер за трансферите
Снимка: принтскрийн

4000 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов направи изненадващо изявление относно зимните трансфери на клуба. Според нападателя "червените дяволи" нямат нужда да привличат защитник през януари, въпреки призивите на феновете да бъдат отпуснати пари за нов бранител на мениджъра Оле Гунар Солскяер. Бербатов смята, че новият треньор на тима трябва да работи с това, с което вече разполага.

Българинът е на мнение, че Манчестър Юнайтед вече има качествени централни защитници в лицето на Фил Джоунс и Виктор Линдельоф.

"Вече бях казвал преди, че Юнайтед се нуждае от нов централен защитник, но сега виждам, че хора като Линдельоф и Джоунс показват, че са повече от способни да изнасят топката. Така че отборът не се нуждае от никой друг", коментира бившата звезда на тима пред Betfair.

УНИКАЛНО: ДИМИТЪР БЕРБАТОВ ПОПАДНА СРЕД 20-ТЕ НАЙ-ВЕЛИКИ НАПАДАТЕЛИ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА

Според Бербатов Солскяер трябва да се съсредоточи върху изваждането на най-доброто от играчите, с които вече разполага. Той мисли, че норвежецът вече е дал добър пример за това с изявите на Маркъс Рашфорд и Алексис Санчес в мача срещу Нюкасъл.

Българинът посочи още, че днешният мач срещу Рединг за ФА Къп ще бъде добър шанс за Санчес и за Ромелу Лукаку да покажат на новия мениджър, че заслужават да са титуляри срещу Тотнъм в 22-ия кръг на Висшата лига. Мачът е на 13 януари от 18,30 часа.

Кога Бербатов би поел ръководството на българския футбол - четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички