Азар отказал на друг английски клуб, предложил му повече пари от Реал


Азар отказал на друг английски клуб, предложил му повече пари от Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

40793 0

Атакуващият халф Еден Азар е щял да спечели повече пари, ако бе избрал да играе в друг английски отбор, а не да премине от Челси в Реал Мадрид. Това разкри бившият му съотборник при "сините" Сесар Аспиликуета. Белгиецът сбъдна мечтата си да премине в Реал по-рано този месец. 

"Често вървяха слухове за него, но той винаги демонстрираше, че не желае да премине в друг английски отбор, дори да му предложиха доста по-изгоден договор. Той никога не е бил егоист. Винаги е мечтаел да играе за Реал и мечтата му се сбъдна. Мисля, че той беше честен до последния ден. Затова и го ибичат феновете - той не се водеше от парите", заяви испанецът, цитиран от "The Sun".

"Той винаги е давал всичко от себе си. Беше много честен с клуба и клубът го оцени. Това е голяма възможност за него. Азар игра страхотно за нас и се надявам, че ще спечели много трофеи в Реал. Тъжно ми е, че си тръгна. Той е страхотен човек, страхотен играч. Той беше мой много добър приятел, много близък. Заедно дойдохме в Англия от Франция преди седем години, затова ми е много тъжно", допълни Аспиликуета. Вижте в този материал какъв според Маурицио Сари е бил единственият недостатък на белгиеца в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички