Мразен бивш ас на Арсенал се обяви в подкрепа на новия мениджър


Мразен бивш ас на Арсенал се обяви в подкрепа на новия мениджър
Снимка: Gulliver/GettyImages

1340 0

Бившият съотборник на Фреди Люнгберг в Арсенал Ашли Коул изрази своята подкрепа към шведа в треньорското му начинание. Люнгберг бе избран за временен наставник на „артилеристите“, след като Арсенал се раздели с мениджъра си Унай Емери. Въпреки това от клуба не смятат да се доверяват задълго на шведския треньор и вече се заговори за евентуалното назначение на Карло Анчелоти като мениджър на "топчиите".

Коул, който игра две години под ръководството на Анчелоти в Челси, похвали италианския специалист, но все пак каза, че предпочита Люнгберг да остане за постоянно. Шведът обаче няма треньорски лиценз про и може да води отбора само известно време.

"Анчелоти се справи чудесно с Челси. Харесвах го не само като мениджър, но и като човек. Той беше като най-добър приятел. От друга страна, много хора искаха Венгер да напусне и когато го стори, разбраха какво е правел за клуба. Арсенал е в преходен период, опитаха с Емери, но кой знае защо не се получи. Фреди Люнгберг вече е в клуба и се надявам, че може да оглави Арсенал постоянно. Той познава клуба отвътре. Той е мой приятел и се надявам, че може да промени нещата“, заяви Ашли Коул пред Sky Sports.

Ашли Коул и Фреди Люнгберг бяха част от последния тим на Арсенал, триумфирал във Висшата лига през 2004-та година. А ето кой треньор е цел номер едно за Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички