Унай Емери е получил предложение да поеме друг клуб от Висшата лига


Унай Емери е получил предложение да поеме друг клуб от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2583 0

Бившият мениджър на Арсенал Унай Емери е бил потърсен от Евертън за вакантния мениджърски пост в клуба, съобщават от Sky Sports. Според информациите се е провела неофициална среща между двете страни в Лондон и Емери е поискал повече време, за да обмисли следващата си мениджърска дестинация, след като бе освободен от длъжността в Арсенал.

Испанският специалист е склонен да подобри английския си език, след като има намерение да продължи работа на Острова, като сред останалите варианти за него са Испания и Италия. Емери ще обмисли внимателно следващото си предизвикателство, но според информациите не смята да чака дълго време, преди да поеме нов отбор.

Евертън е в търсене на нов наставник, след като „карамелите“ се разделиха с Марко Силва миналата седмица, като треньорът на Шанхай СИПГ Витор Перейра е сред фаворитите за поста. Президентът Бил Кенрайт и собственикът Фархад Мошири са изготвили списък с четирима кандидати за нов мениджър, сред които попада и сегашният на Наполи Карло Анчелоти.

След като загубиха от Брайтън в четвъртък, Арсенал се смъкна на 10-тата позиция във Висшата лига с актив от едва 19 точки след 15 изиграни срещи и отрицателна голова разлика. А ето какво каза временният наставник Фреди Люнгберг след поредното поражение на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички