Арсенал маха Джака през януари?


Арсенал маха Джака през януари?
Снимка: Getty Images/Guliver

1784 0

Отборът на Арсенал най-вероятно ще се опита да продаде или да прати под наем в друг клуб Гранит Джака. Халфът е в конфликт както с феновете на тима, така и с мениджъра на „топчиите“ Унай Емери.

Последните седмици бяха кошмарни за швейцарския полузащитник. Първо, бившият вече капитан на Арсенал беше освиркван от привържениците на клуба при излизането му от игра в мача срещу Кристъл Палас на „Емиратс“, като Джака не им остана длъжен и им показа ироничен жест, след което се прибра в съблекалнята, събличайки демонстративно фланелката си. Впоследствие халфът беше изваден от групата на лондончани в последните три мача на тима, а капитанската му лента беше отнета.

Затова евентуално напускане на 27-годишния швейцарец изглежда все по-вероятно през зимния трансферен прозорец. Най-вероятната негова бъдеща дестинация би била Германия. Джака вече игра няколко години в Бундеслигата с екипа на Борусия Мюнхенгладбах. Разбира се, треньорското място на Унай Емери в Арсенал далеч не е сигурно и всичко може да се промени, ако испанецът бъде уволнен.

А кой е новият капитан на Арснал, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички