Джака няма да играе и срещу Уулвс, все още не е ясно кой ще е капитан на Арсенал


Джака няма да играе и срещу Уулвс, все още не е ясно кой ще е капитан на Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1514 0

Гранит Джака отпадна от състава на Арсенал за двубоя с Уулвърхемптън във Висшата лига тази събота, потвърди мениджърът на лондончани Унай Емери на днешната си пресконференция.

"Той тренира. Не игра срещу Ливърпул, но ние сме фокусирани върху утрешния мач. Джака е човешко същество и има чувства. Проблемите му миналата седмица изискват време за решение. Той се нуждае от време, за да се възстанови психически. Джака се извини на феновете. Сега трябва да се концентрираме върху Уулвърхемптън“, започна испанският специалист.

Изваждането на швейцарския национал от групата идва, след като полузащитникът наруши мълчанието си за случилото се срещу Кристъл Палас миналата неделя, когато „артилеристите“ изпуснаха два чисти гола аванс срещу „орлите“ за крайното 2:2. Емери потвърди още, че ще се вземе решение в началото на следващата седмица относно това дали Джака ще остане капитан на Арсенал.

"Ще изчакаме до понеделник или вторник, за да решим кой ще бъде капитан. Сега трябва да сме фокусирани на 100% върху утрешния мач. Ще тренираме днес, но проблемът с капитанската лента не стои на дневен ред. Бих искал да говоря за играчите, които ще се включат в мача с Уулвс“, завърши той.

А как Димитър Бербатов коментира скандала между Джака и феновете - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички