Арсен Венгер вече е подновил договора си с Арсенал?


Арсен Венгер вече е подновил договора си с Арсенал?
Снимка: Guliver/GettyImages

1404 0

На фона на слабата игра на Арсенал в последния месец английският журналист Мат Скот анонсира чрез профила си в Twitter, че мениджърът на тима Арсен Венгер вече е подновил договора си с клуба.

Според представителя на "Inside World Football", ръководството и треньорът са се споразумели за нов двугодишен договор и чакат удобен момент, в който да направят този анонс.

В момента със сигурност не е точното време, след като "артилеристите" не са никак сигурни в класирането си в топ 4, отпаднаха от Шампионска лига, а протестите на феновете срещу Венгер са във връхната си точка след поражението от Уест Бромич през уикенда.

Въпреки това журналистът е убеден, че споразумението вече е факт, а това ще доведе до много сериозни промени в състава на лондончани. Според медиите в Англия, "артилеристите" подготвят мащабна селекция и сериозна чистка в опит да се преборят с конкуренцията в Англия, докато в същото време Венгер ще използва остатъка от сезона, за да прецени на кои футболисти от настоящия сезон може да разчита изцяло.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички