Челси вече се договори с един от асовете на Монако


Челси вече се договори с един от асовете на Монако
Снимка: Guliver/Getty IMages

1739 0

Летният трансферен прозорец наближава с пълна сила, а с това зачестяват и информациите за предстоящи сделки. Една от топ темите на лятото безспорно ще бъде дали Монако ще може да задържи основното си ядро от футболисти, което надскочи всички очаквания през сезон 2016/17.

И докато всички са заети да обсъждат бъдещето на Килиан Мбапе, то това на дефанзивния халф на тима Тиемуе Бакайоко изглежда решено. Според информация на известния испански журналист Гийем Балаге, френският национал е договорил личните си условия с Челси.

Лидерът във Висшата лига стяга силна селекция за следващия сезон, когато ще се завърне в Шампионска лига. Благодарение на добрата физическа подготовка и по-малкото мачове, лондончани нямат сериозни проблеми в състава си, но дълбочината основно в халфовата линия липсва. Бакайоко ще бъде идеален заместник на Неманя Матич, а заедно с Н'Голо Канте имат потенциал да се превърнат в отлична двойка централни полузащитници.

Самият играч иска да играе на "Стамфорд Бридж", но изходящият трансфер зависи от това дали Челси ще предложи най-много пари за играча. Ръководството на Монако няма да прави спънки на Бакайоко, ако иска да напусне, но ще го продаде на отбора, извадил най-сериозна сума. Сред претендентите за подписа му са ПСЖ, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички