Анчелоти оформя раздялата си с Наполи, за да поеме новия си клуб


Анчелоти оформя раздялата си с Наполи, за да поеме новия си клуб
Снимка: Guliver/gettyImages

1758 0

Бившият наставник на Наполи Карло Анчелоти се очаква в скоро време ще разтрогне официално споразумението си с италианския клуб. Наставникът бе уволнен, но все още има договорни отношения с неаполитанците.

Той е изпратил в Неапол своя адвокат, който трябва да оформи нужните документи на среща с ръководството на Наполи, съобщава сайтът на журналиста Джанлука Ди Марцио.

Страните вече са постигнали устна договорка и скоро всичко ще стане официално. Очаква се Анчелоти в някой от следващите дни да подпише контракт с английски клуб, най-вероятно Евертън. На поста той ще замени португалския наставник Марко Силва. Анчелоти бе треньор на Наполи от май 2018 г. В Англия той работи в Челси (2009-2011) и изведе клуба до шампионската титла. Евертън в момента е на 16-о място в класирането с 18 точки.

Евертън в момента са на три точки от зоната на изпадащите, а в събота посрещат Арсенал, който може да пристигне на "Гудисън Парк" също с нов мениджър. А кой друг специалист бе спряган за поста при "карамелите" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички