15-и кръг от Висшата лига "взе главата" на мениджъра на Саутхямптън


15-и кръг от Висшата лига "взе главата" на мениджъра на Саутхямптън
Снимка: Getty Images

1629 0

Саутхямптън загуби домакинството си на Нюкасъл с 1:4, а след двубоя, ръководството на "светците" е уволнило мениджъра на отбора - Ралф Хазенхютъл, твърди авторитетното издание "The Athletic". Въпреки превъзходството на отбора в срещата, домакините не успяха да се възползват от ситуациите си, а "свраките" ги пратиха в зоната на изпадащите. 

Саутхямптън е 18-ти с едва 12 точки, като е с едва една победа в последните си 9 мача. Формата е незадоволителна за отбора, макар че трябва да откроим и сериозната липса на нови попълнения в отбора, а "светците" разчитат главно на Джеймс Уорд-Праус по отношение на креативността в своята игра.

Предстои да се избере нов треньор на отбора, като ще се използва и паузата за Световното първенство за новия мениджър, който ще може да подготви отбора.

Това е поредния път от началото на сезона, в който отбор отстранява треньора си във Висшата лига, след като Лопетеги пое Уест Хям, а Унай Емери наследи Астън Вила от Стивън Джерард. Именно Емери нанесе тежка загуба на Юнайтед в дебютния му мач с "виненочервените" на Острова

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички