10 от Тотнъм удържаха вдъхновен Нотингам Форест, "спърс" дишат във врата на Ман Сити (ВИДЕО)


10 от Тотнъм удържаха вдъхновен Нотингам Форест, "спърс" дишат във врата на Ман Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2215 0

Отборът на Тотнъм постигна важен успех с 2:0 като гост на Нотигнам Форест на "Сити Граунд" в мач от 17-ия кръг на английската Висша лига. В герои за тима от Северен Лондон се превърнаха Ричарлисон и Деян Кулушевски, които отбелязаха двата гола.

Развой на Нотингам Форест - Тотнъм

Още в третата минута възпитаниците на Ангелос Постекоглу направиха голям пропуск, дело на лидера Хюн Мин Сон, чийто удар бе спасен от стража на домакините. Все пак, натискът до почивката на "спърс" продължи и Ричарлисон откри резултата във втората минута на добавеното време с глава, засичайки пас на Кулушевски.

В 58-ата минута попадение на Антони Еланга бе отменено от ВАР заради засада в изграждането на атаката. Само 2' по-късно пък Кулушевски се възползва от голяма грешка в защитата на Форест и от близка дистанция вкара за 2:0. 

20 минути преди последния съдийски сигнал Ив Бисума влезе много остро в краката на противник и след дълги разговори между рефера и ВАР - в крайна сметка, му бе показан червен картон (втори за него през сезона). До края на срещата не се случи нищо по-интересно. Тотнъм се защитаваше добре, а домакините така и не показаха нещо по-интересно в предни позиции.

Отборът на Постекоглу заема петото място с актив от 33 точки - точно толкова, колкото има и четвъртият Манчестър Сити. За Форест пък това бе четвърто поражение в последните 5 мача и "гората" се намира на 16-ата позиция с 14 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички