Звезда на Милан недоумява случилото се, но вярва във финала на Шампионска лига


Звезда на Милан недоумява случилото се, но вярва във финала на Шампионска лига
Снимка: GettyImages

1524 0

Талантливият бранител на Милан - Фикайо Томори, бе сред говорилите от лагера на "росонерите" след болезненото поражение от Интер с 0:2 в първия полуфинал между градските съперници в Шампионска лига. 

Английският централен защитник сподели пред Amazon Prime Italia, че недоумява какво се е объркало за "росонерите" във важния двубой, като подчерта, че не може да допускаш по този начин "змията" да атакува. 

Той обаче продължава да вярва, че финалът на Шампионска лига в Истанбул след по-малко от месец е напълно постижима цел за съотборниците му. 

Недоумението на Томори

"Трябва да направим повече и да го сторим по-добре. Допуснахме два бързи гола и срещу отбор като Интер е трудно да се реабилитираме.

Трудно е за обяснение, разочаровани сме, защото загубихме, трябваше да направим повече, но това е само първият мач.

Трябва да вярваме, че можем да се класираме за финала, но няма да е лесно. Знаем, че са силни, но ако играем както знаем, с интензивност и качество, можем да им създадем проблеми. Разочаровани сме тази вечер", категоричен е английският бранител.

Ето какво сподели и наставникът Стефано Пиоли за загубата на Милан от Интер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички