Преди мача на „Сан Сиро“: Бивш играч на Челси се закани на лондончани


Преди мача на „Сан Сиро“: Бивш играч на Челси се закани на лондончани
Снимка: Getty Images

1031 0

Бранителят на Милан Фикайо Томори се закани на бившия си отбор Челси преди втория мач между двата отбора от груповата фаза на Шампионската лига. 24-годишният англичанин отсече, че „росонерите“ задължително да си върнат на „сините“ от Лондон за тежкото поражение с 0:3 миналата седмица.

Бях страшно ядосан от мача срещу Челси, изобщо не се чувствах добре след него. Разбира се, че се радвам, че успях да вкарам срещу Ювентус (през уикенда), но все още съм ядосан от загубата, която допуснахме от Челси. В този мач играхме по-лошо, отколкото във всеки друг, откакто аз съм част от Милан“, обяви Томори.

Ние искаме да се доказваме в големите мачове от Шампионската лига. Знаехме, че ще бъде трудно, но не играхме нищо. Това не бе Милан и аз също не бях себе си. Добрата новина бе, че имахме мач с Ювентус, в който да се реваншираме и ние записахме добър резултат след добра игра. Сега имаме още един шанс пред нашите фенове, за да забравим случилото се в Лондон. Надявам се да запишем добър резултат и да покажем добра игра“, каза още англичанинът.

Утре имаме шанс да докажем, че сме по-добри от това, което показахме миналата седмица. Не се нуждаехме от допълнителна мотивация, но тази загуба с 0:3 ще ни даде такава. Трябва да се реваншираме пред нашите фенове с тяхна помощ“, допълни защитникът .

Милан е на третото място в група "Е" на Шампионската лига с 4 точки, колкото има и вторият Челси. Двубоят между двата отбора е утре от 22 часа на стадион „Джузепе Меаца“.

А ето какъв нов тежък удар получиха „росонерите“ преди мача с лондончани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички