ЛеБрон Джеймс урежда следващия трансфер в Ливърпул


ЛеБрон Джеймс урежда следващия трансфер в Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1979 0

Звездата на световния баскетбол ЛеБрон Джеймс може да се окаже важна фигура в следващия входящ трансфер на английския Ливърпул. Американският баскетболист е фен на мърсисайдци, като тимът от "Анфийлд" може да прибегне до връзките си с играча. Освен това през 2011 година той закупи малка част от акциите на клуба, на стойност 6,5 милиона долара (около 2% от клуба).

В последните месеци младата звезда на Каляри Николо Барела привлече погледите на европейските грандове с изявите си. Футболистът попадна и в полезрението на Юрген Клоп, като се очаква сериозна битка за подписа му през следващото лято.

"Ако трябваше да избирам между Серия А и Висшата лига, бих избрал английското първенство. Мечтата ми е да имам хубава къща, с градина и басейн. Също така искам да се срещна и с ЛеБрон Джеймс", заяви преди седмица Барела. 

ВИЖТЕ КАК ЯН ВЕРТОНГЕН ЗАБИ ПОЛОВИН ПРЪСТ В ОКОТО НА РОБЕРТО ФИРМИНО

Вчера новата придобивка на Лос Анджелис Лейкърс дори бе на "Уембли", за да проследи мача на любимия си тим срещу Тотнъм. Играчите на Юрген Клоп спечелиха с 1:2 и продължават победната си серия във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички