Звезда на Челси: Трябва да вярваме в себе си срещу Байерн


Звезда на Челси: Трябва да вярваме в себе си срещу Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

1713 0

Полузащитникът на Челси Жоржиньо смята, че победата на тима срещу Тотнъм е доказателство, че футболистите трябва да вярват в себе си и мениджъра на отбора Франк Лампард. „Сините“ имаха противоречива седмица, след като миналия понеделник загубиха от отбора на Манчестър Юнайтед с 0:2 на „Стамфорд бридж“. В събота обаче отборът изигра отличен мач срещу Тотнъм и успя да си върне самочувствието, печелейки с 2:1.

Сега за Челси предстои трето домакинско дерби поред, като този път отборът посреща немския шампион Байерн Мюнхен в мач от Шампионската лига. 28-годишният Жоржиньо смята, че победата срещу Тотнъм е доказателство, че „сините“ имат психиката да успеят да завършат сезона подобаващо. „Това е голяма възможност за нас да докажем, че вярваме в себе си и в нашия отбор. В двубоя срещу Тотнъм показахме, че можем да печелим на „Стамфорд бридж“, в нашия дом, пред тази страхотна атмосфера.“

„Беше важно да спечелим преди мача с Байерн, за да си върнем самочувствието след загубата от Манчестър Юнайтед. Срещу немския тим трябва да се борим и да бягаме по терена колкото можем повече. Трябва да вярваме в себе си. Когато трябва да се защитаваме, трябва да се браним задружно, това е нужно, за да печелиш големите мачове. Трябва да сме фокусирани, да сме внимателни в големи мачове като този. Има два мача, затова не трябва да изпадаме в паника и да обезумяваме, ако нещо се обърка“, каза Жоржиньо.

Двубоят между Челси и Байерн Мюнхен е утре вечер от 22:00ч. А ето пред каква дилема е изправен Франк Лампард в утрешния мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички