Знаеше ли къде ще бие или? Андрий Лунин обясни за дузпата на Бернардо Силва по време на Манчестър Сити - Реал Мадрид


Знаеше ли къде ще бие или? Андрий Лунин обясни за дузпата на Бернардо Силва по време на Манчестър Сити - Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

11460 0

В сряда (17-и април) вечер, за 120 минути, Андрий Лунин допусна само един гол във вратата си на "Етихад", а освен това спаси дузпите на Бернардо Силва и Матео Ковачич и по този начин класира "белия балет" на 1/2-финалите в Шампионска лига.

"Трябваше да поема риск"

При изпълнението на португалеца от бялата точка украинецът изобщо не помръдна и остана в средата, сякаш бе 100% сигурен, че ударът ще бъде насочен именно там.

Андрий Лунин

Оказва се, че това просто е било решение на треньорския щаб - да остане в средата на вратата при една от дузпите, и късметът му се е усмихнал, избирайки да го направи точно срещу Силва:

"Трябваше да поема риск при една от дузпите. Избрахме една, при която да остана в средата и, слава Богу, нещата се развиха в наша полза", обясни Лунин пред "Movistar".

ОЩЕ: "Не съжалявам за абсолютно нищо" - Хосеп Гуардиола не показа раздразнение след краха на Манчестър Сити!

"Изтощен съм, защото това беше първият ми мач на такова ниво - 120 минути в Шампионска лига и далеч от дома. Изобщо не мога да си представя да тичам толкова, колкото тичаха съотборниците ми днес. Страдахме много, но съм благодарен на колегите си за усилията, които положиха", допълни 25-годишният вратар на Реал Мадрид, който се отчете с точно 10 спасявания срещу Манчестър Сити.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Всички ни отписваха, но ние все още сме тук" - коментарът на Карло Анчелоти след Манчестър Сити - Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички