"Всички ни отписваха, но ние все още сме тук" - коментарът на Карло Анчелоти след Манчестър Сити - Реал Мадрид


"Всички ни отписваха, но ние все още сме тук" - коментарът на Карло Анчелоти след Манчестър Сити - Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3770 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, призна, че отборът му е можел да играе и по-добре в реванша срещу Манчестър Сити, но бе щастлив от класирането на 1/2-финалите в Шампионска лига.

"Белия балет" бе притиснат сериозно от "гражданите" на "Етихад" и трябваше да се защитава почти през целия мач, но в крайна сметка, след изпълнение на дузпи, достигна до предпоследното "стъпало", където го очаква Байерн Мюнхен.

Мнението на Анчелоти

"Имаше само един начин да излезем оттук живи. Хубаво беше, че вкарахме ранен гол, а след това положихме много усилия да защитим преднината. Отбранявахме се добре, трябваше да се борим здраво".

"Можехме да играем и по-добре, но тимът се представи на много високо ниво в защита", коментира Татко Карло след последния съдийски сигнал, цитиран от сайта на Реал.

"Показахме поведението, което изисква тази фланелка. Това е много специален турнир за нас и ние винаги успяваме да демонстрираме нещо, което хората не очакват от нас. Всички ни отписваха, но ние все още сме тук!".

футболисти на Реал Мадрид

"Щастливи сме, но сме и много уморени. Сега трябва да празнуваме, защото класирането напред е много важно. От утре трябва да започнем да се готвим за мача в неделя. Ел Класико е от решаващо значение в Ла Лига".

"Всички бяха много уверени, така че нямахме проблем да изберем петимата. Лунин също беше подготвен много добре", каза Анчелоти относно дузпите, при които единствено Лука Модрич сгреши, докато украинският вратар се справи с изпълненията на Бернардо Силва и Матео Ковачич.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Не съжалявам за абсолютно нищо" - Хосеп Гуардиола не показа раздразнение след краха на Манчестър Сити срещу Реал Мадрид!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички