Зидан: Странно е, че с такива играчи отпред не създаваме положения


Зидан: Странно е, че с такива играчи отпред не създаваме положения
Снимка: Getty Images/Gulliver

6035 0

Треньорът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, не спести критики към играчите си, дори и пред медиите. Те са по повод срамната загуба с три безответни гола от ПСЖ на старта на Шампионска лига - турнирът на "кралския клуб". Освен това, той призна и кое точно го тревожи.

"Очевидно, бяха по-добри от нас във всяка зона. Това, което ме притеснява е, че липсваше интензивност в играта ни, което е непростимо на такова ниво. Това да не можем да създаваме чисти голови положения с такива играчи отпред - Гарет Бейл, Карим Бензема и Еден Азар - това е наистина странно. Може и да играеш зле, но ако има достатъчно интензитет, ако се бориш за всяка топка - ти си в играта" - заяви Зидан. 

Развоят на събитията можеше да е различен, ако "белия балет" бе съумял да реализира поне един гол. Най-близо до това бе Гарет Бейл, който, през първото полувреме, при резултат 2:0 за парижани, реализира истинско бижу, което обаче бе правилно отменено. Вижте ВИДЕО от ситуацията - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички