Зидан с култово обяснение на реакцията си при гола на Роналдо (СНИМКА)


Зидан с култово обяснение на реакцията си при гола на Роналдо (СНИМКА)
Снимка: Guliver/GettyImages

6938 0

Кристиано Роналдо вкара гол със задна ножица, за който всички говорят вече 12 часа след разгромната победа на Реал Мадрид над Ювентус в Торино с 3:0. "Белия балет" нанесе изключително тежък удар на своя съперник, а безспорно моментът, който обрече "бианконерите", беше в момента, в който португалецът се извиси на 2.50 метра над земята, за да засече центрирането на Дани Карвахал.

Всички бяха изумени от случилото се, но най-точната реакция за вечерта принадлежеше на Зинедин Зидан, който се "плесна" по главата и гледаше с невярващ поглед (вижте реакцията на Зидан в Sportlive.bg). И след мача той даде обяснение за "фенската" си постъпка.

"Може да съм футболен мениджър, но също така съм и фен на играта. Така че като видя гол като този на Роналдо, реагирам с подобни жестове. Радваме се, че той е в нашия отбор. Реагирах като аматьор на попадението му, защото беше просто супер", каза Зидан непосредствено след двубоя.

"Не всеки стадион аплодира противниковите играчи, но тази вечер в Торино Роналдо напълно заслужи това", допълни Зидан относно реакцията на феновете на Ювентус след задната ножица на Роналдо.

С двете си попадение във вратата на Джанлуиджи Буфон Роналдо вече има 119 гола на своята сметка в Шампионска лига и се превърна в първия футболист, вкарал поне един гол в 10 поредни срещи от най-комерсиалния клубен турнир.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички