Зидан през смях: Аз вкарах по-красив гол от Роналдо (ВИДЕО)


Зидан през смях: Аз вкарах по-красив гол от Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

4991 0

Зинедин Зидан реагира по изключителен начин на гола със задна ножица, който Кристиано Роналдо отбеляза при победата с 3:0 на Реал Мадрид над Ювентус в Торино - първи успех за тима в северния италиански град от 1968 година насам. Френският специалист, подобно на всички фенове на футбола, не можа да повярва на това, което направи португалеца, но през смях закачи звездата си.

Зизу коментира попадението на "седмицата" на своя тим, казвайки че той има по-добър гол от него, и то именно в Шампионска лига - във финала през 2002 година срещу Байер Леверкузен.

"Задната ножица на Кристиано Роналдо спокойно може да е един от най-красивите голове в историята на Шампионска лига. Но моето попадение във финала срещу Байер беше по-красиво", каза през смях Зидан по време на пресконференцията след мача срещу "старата госпожа".

Разбира се, френската легенда визира фантастичното си изпълнение срещу Леверкузен през 2002 година, когато от граница на наказателното поле той засече от воле центриране към него, което едва ли някой си е помислял, че може да се отиграе по този начин. Вижте попадението на Зидан:

Сравнете го с изпълнението на Кристиано Роналдо (ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК)!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички