Зидан не вижда причина да се притеснява за Реал Мадрид


Зидан не вижда причина да се притеснява за Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1460 0

Наставникът на Реал Мадрид - Зинедин Зидан, заяви, че няма от какво да се притеснява, въпреки негативните резултати на отбора в последните мачове. Реал се представя слабо в Ла Лига от началото на сезона и вече изостава с 8 точки от лидера Барселона, а вчера допусна и първа загуба в Шампионска лига.

"Не, не съм притеснен и няма да се притесня, каквото и да стане. Такъв е животът. Загубихме днес, но сезонът е много дълъг. Когато загубиш два поредни мача, няма как да си щастлив. Сега ще починем няколко дни и след това отново продължаваме", заяви наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан след тежката загуба с 1:3 при гостуването на Тотнъм.

"Трябва да направим анализ, но в крайна сметка се изправихме срещу по-добър отбор, който се представи по-силно от нас. Трябва да го приемем. Като цяло не съм притеснен, защото отборът ни има много опит, пълен е с шампиони и просто трябва да го покажем. В момента се намираме в лош момент, но ние трябва да държим главата си вдигната високо и да променим ситуацията", коментира френският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички