Бивш играч на Реал: Ако бях на мястото не Перес, не бих подписал с Хари Кейн


Бивш играч на Реал: Ако бях на мястото не Перес, не бих подписал с Хари Кейн
Снимка: Getty Images / Guliver

1539 0

Звездата на Тотнъм Хари Кейн упорито се свързва с трансфер в Реал Мадрид, но според бившия играч на мадридчани и Ливърпул Стийв Макманамън "белия балет" не трябва да го привлича. 

"Не бих подписал с Кейн на мястото на Флорентино Перес. Ще предпочета един млад играч като Mбапе", заяви Макманамън пред Marca.

"А и ще бъде трудно да подпише с Кейн. Цените вече са луди,  за Хари ще трябва да платят поне 200 милиона евро. Аз не разбирам тези цифри. Най-добре е Кейн да остане в Англия. Там се чувства добре, неговото семейство е там. Той може да се адаптира към Реал, Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Модрич може да му помогнат, но въпреки това е по-добре да остане в Лондон", добави англичанинът.

Преди време президентът на Реал Флорентино Перес заяви, че даже не му е минавало през ума да подписва с английския национал, но въпреки тези твърдения медиите в Англия и Испания не спират със спекулациите по темата.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички