Зидан: Не планирам промени в играта


Зидан: Не планирам промени в играта
Снимка: Guliver/GettyImages

1418 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан очаква финалът в Шампионска лига с Ювентус да се превърне във велик мач. Двата гранда се изправят един срещу друг утре от 21:45 часа в Кардиф.

"Не планирам някакви промени в нашата игра. Ще се опитаме да държим топката далеч от нашата врата. Може да играеш фантастично цял мач и накрая да получиш гол. Всички играчи са в отлична форма и са нетърпеливи да играят. Очаквам открита игра и от двата тима", заяви специалистът.

"Играл съм в Ювентус. Футболът в Италия е известен със своето катеначо, но Ювентус не го практикува. Във футбола, за да спечелиш, трябва да се раздадеш докрай.

Спечелил съм много мачове, но и съм загубил много, така че познавам и двете състояния. Най-важното е да изиграем един велик финал, който ще се започни от феновете", каза Зизу.

"Ако като дете някой ми кажеше, че ще изживея нещата и емоциите в кариерата си като футболист и треньор, нямаше да му повярвам. Сега обаче искам да се концентрирам върху това, че сме на финал. Мисля, че сега ще е по-тежко за мен като треньор. На играчите им е по-лесно. Излизаш с екипа и играеш. А аз трябва да избера кой ще играе, кой ще е на пейката. В крайна сметка обаче всички сме в една лодка и имаме една цел", сподели още Зидан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички