Алегри: Отборът трябва да изиграе финала с гордост и сърце, за да грабне трофея


Алегри: Отборът трябва да изиграе финала с гордост и сърце, за да грабне трофея
Снимка: Gulliver/GettyImages

1010 0

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри иска от играчите си да изиграят финала с Реал Мадрид "със сърце и гордост" и да занесат трофея в Италия. Утре (3 юни) "Старата госпожа" се изправя в Кардиф срещу испанския шампион в големия сблъсък за трофея на Шампионска лига.

"Достигнахме до последния мач за сезона, който е и най-важният. През тези месеци нашата увереност стана по-голяма, победите през сезона ни помогнаха да се подготвим за утрешния мач. Прекрасно е да бъдем тук, но трябва и да вярваме, че можем да донесем трофея у дома. За това се изискват баланс и силна психика", заяви Алегри на пресконференцията.

"През седмицата трябваше да работим върху някои неща, но вече сме готови. В момента, в който чуем съдийския сигнал за начало на срещата, трябва да направим всичко възможно, за да вземем Купата.

Роналдо е важен фактор, но най-голямо значение ще има представянето на Ювентус. Отборът трябва да изиграе този мач с гордост и сърце, за да грабне трофея. Реал Мадрид разполага със страхотни играчи и добре организиран отбор, но това важи и за нас", допълни още специалистът.

Той допълни, че има една дилема за състава:"Все още не съм решил дали да заложа на Куадрадо или Бардзали, трябва да имаме едно наум и за евентуалните продължения".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички