Забавният коментар на Митрович: С какво ще набедят сега Гуардиола – че няма коса?


Забавният коментар на Митрович: С какво ще набедят сега Гуардиола – че няма коса?
Снимка: Getty Images

3598 0

Нападателят на Фулъм Александър Митрович не успя да скрие радостта си от успеха на Хосеп Гуардиола и Манчестър Сити, които спечелиха трофея в Шампионска лига и сръбският национал направи може би най-забавния коментар след срещата.

"Щастлив съм, че Сити направи последната крачка, главно заради Гуардиола. Успехът му с Барселона беше оспорван, тъй като разполагаше с Меси, а журналистите го закачаха, че е спечелил три поредни титли във Висшата лига, но за успех в Шампионска лига все пак му трябва аржентинският магьосник. Сега да видим с какво ще набедят Гуардиола - че няма коса?", отсече таранът на Фулъм.

"Той казва, че е уморен и вижда бъдещето си в националния футбол. Мисля, че ще остане още един сезон в Манчестър, а след това ще опита с национален отбор да спечели трофей на Европейско първенство или Мондиал", добави още Митрович.

Сити успя да победи Интер с минималното 1:0 на финала на стадион "Ататюрк" в Истанбул и по този начин се поздрави с първи трофей в Шампионска лига. Отделно, това бе третият трофей в най-комерсиалния европейски турнир за Хосеп Гуардиола, който се превърна и в първия треньор постигал на два пъти историческия требъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички