Бербатов или Фред? Кой играч на Юнайтед направи по-красив финт на аутлинията? (ВИДЕО)


Бербатов или Фред? Кой играч на Юнайтед направи по-красив финт на аутлинията? (ВИДЕО)

4527 0

Манчестър Юнайтед и Атлетико (Мадрид) излязоха в мач-реванш от осминафиналите в Шампионска лига. Първата среща между двата тима не предложи особен блясък в атака и всички привърженици се надяваха на "Олд Трафорд" това да се промени.

Още в началото на срещата домакините взеха инициативата и почти не позволяваха на съперника да играе с топката. "Червените дяволи" имаха и чудесен шанс за гол след пробив на Бруно Фернандеш и пас към Еланга на първа греда, но след удара на младока топката се отклони по късмет в главата на Ян Облак.

Атлети пък отговори с топовен изстрел отдалеч на Родриго де Пол. При него имаше и рикошет в бранител на Юнайтед, което допълнително затрудни задачата на Давид де Хеа, но испанският страж все пак се справи с класна намеса.

Още преди да е изминала и половината от първото полувреме пък зрителите станаха свидетели на впечатляващо отиграване от полузащитника Фред. Бразилецът направи магическо движение на аутлинията.

Българските фенове на Юнайтед пък моментално си припомниха и онова легендарно движение на Димитър Бербатов в периода, в който той играеше за тима. Тогава обаче движението на българина завърши с асистенция към Кристиано Роналдо, докато в този случай пасът на Фред бе блокиран. Това категорично дава голямо предимство на Фред в този своеобразен спор. Насладете се и на двете изпълнения чрез видеата по-долу в материала.

Шедьовър след шедьовър: 4-те хеттрика на Роналдо срещу Атлетико (Мадрид)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички