Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа даде обяснение за грешката си срещу Ливърпул


Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа даде обяснение за грешката си срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images

10156 0

Сгафилият при втория гол на Ливърпул вратар на Реал Мадрид - Тибо Куртоа, даде обяснение за допуснатата от него грешка, която не се оказа фатална, тъй като впоследствие "белия балет" осъществи исторически обрат от 0:2 до 5:2 насред "Анфийлд".

"Имах малко лош късмет да оплескам така нещата - овладях си добре топката и първоначално исках да я подам, но след това видях, че Салах се спира и затова си казах, че ще я отиграя с десния крак, но тя отскочи от коляното ми", поясни белгиецът пред "Movistar" след последния съдийски сигнал.

"Голът на Винисиус (б.р. - за 1:2) ни позволи да си поемем въздух, а след това Алисон направи същото като мен. Ние сме много силни на контраатака", допълни още Куртоа, а след това изрази мнение, че Ливърпул не е на същото ниво, на което е бил през миналата кампания:

"Мадрид винаги ще се бори до самия край, но и мисля, че Ливърпул не е същият отбор, който беше през миналата година. Сега те са по-уязвими в защита!".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Да обърнеш Ливърпул от 0:2 до 5:2, докато мислиш за Манчестър Сити: Анчелоти разкри как!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички