"Карло си мисли, че сблъсъкът е приключил" - коментарът на Юрген Клоп след Ливърпул 2:5 Реал Мадрид


"Карло си мисли, че сблъсъкът е приключил" - коментарът на Юрген Клоп след Ливърпул 2:5 Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

8349 0

Старши треньорът на Ливърпул - Юрген Клоп, отказа да се предаде след тежката загуба с 2:5 от Реал Мадрид на "Анфийлд" и се закани, че мърсисайдци ще отидат в Испания, за да спечелят реванша от 1/8-финалите в Шампионска лига:

"Според мен Карло (б.р. - Анчелоти) си мисли, че сблъсъкът е приключил - аз мисля по същия начин в момента. Но, след 3 седмици... колкото повече мачът наближава, толкова по-големи шансове имаш. Ще отидем там и ще се опитаме да спечелим. Не знам дали това е възможно или не, но е това, което ще се опитаме да направим!", отсече немският специалист след поражението във вторник вечер.

"Началото беше невероятно за нас, това е истинският Ливърпул. Всичко беше перфектно и играта ни вървеше точно както искахме. Цялото първо полувреме бе добро, ако не броим головете, които получихме. При първия бяхме леко пасивни в предни позиции, а вторият бе голям шамар".

"Голът за 3:2 оказа огромно влияние. Получихме го веднага в началото на второто полувреме. Не се защитавахме добре в тази ситуация. След това вече беше късно да се върнем на правилния път. Трябваше да играем като първото полувреме през всичките 95 минути. Те станаха по-уверени и вкараха страхотни голове. Така стоят нещата. Странно е. Загубихме с 2:5, наясно сме с това", каза още Клоп. Реваншът на "Сантяго Бернабеу" е на 15 март!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Да обърнеш Ливърпул от 0:2 до 5:2, докато мислиш за Манчестър Сити: Анчелоти разкри как!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички