"Вижте го, мъртъв е"! Как Конте реагира на симулациите на Барселона (ВИДЕО)


"Вижте го, мъртъв е"! Как Конте реагира на симулациите на Барселона (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

3759 0

Барселона успя да обърне Интер в един от най-любопитните и интересни мачове в Шампионска лига от началото на сезона. Битката ще се запомни с много ключови моменти, които можеха да преобърнат развоя на срещата, както и с неотсъдената дузпа в полза на "нерадзурите". Също така обаче ще се запомнят и част от симулациите на играчите на "блауграна". 

Виждайки че футболистите на италианския гранд действат малко по-твърдо в единоборствата, играчите на Барселона често си позволяваха да преекспонират подобни ситуации, а веднъж Суарес оглуши целия стадион с викове от болка, без да бъде докоснат от противников футболист. Това не остана незабелязано от Антонио Конте, който беше уловен да прави много интересен коментар. 

"Вижте го! Мъртъв е, мъртъв е", обърна с италианският специалист към своите помощници на резервната скамейка, а това беше уловено от телевизиите, отразяващи двубоя. След мача пък той беше категоичен, че Интер е заслужавал много повече от този мач (какво има предвид - четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички