ВИДЕО: Най-спорният момент за вечерта - имаше ли дузпа за Интер?

Загубата от Барселона бе болезнена за Интер. "Нерадзурите" допуснаха да бъдат обърнати, след като водеха в резултата. Но ситуацията можеше да придобие коренно различен облик малко преди изравнителния гол за каталунците.

Малко след 55-ата минута, при предимство в резултата за италианците, станахме свидетели на най-спорния момент за вечерта, когато Артур закъсня със своята намеса в собственото си наказателно поле и посегна опасно, след което противников играч се строполи на терена. Топката остана в игра чак до гола за Барселона, когато главният съдия - Дамир Скомина, имаше възможност да преразгледа положението за Интер, но незнайно защо не го направи.

Въпреки загубата - Интер разруши 49-годишна прокоба

Италианският Интер допусна да бъде обърнат от испанския шампион Барселона. "Нерадзурите" водеха почти до 60-ата минута, но в крайна сметка загуби...

Ситуацията остава спорна, като се срещат противоположни мнения. Оставаме на всекиго да прецени за себе си - бе ли сериозно ощетен Интер? А кой бивш играч на Барселона се надяваше Меси да не вземе участие в този сблъсък и каква бе причината за това - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!