Легенда на Интер: Барселона вече не плаши съперниците си


Легенда на Интер: Барселона вече не плаши съперниците си
Снимка: Getty Images/Guliver

2341 0

Бившият защитник на Интер Марко Матераци заяви, че Барселона вече не плаши съперниците си както едно време, преди срещата между двата тима в Шампионската лига тази вечер. Каталунците приемат миланския гранд на стадион "Ноу Камп" от 22:00 часа българско време, след като двата тима записаха равенства в първите си мачове от груповата фаза.

"Барселона винаги са силни, но вече не плашат съперниците си. Те не са онзи отбор от 2010-та година, той никога няма да се завърне. Сега те имат трима или четирима феноменални играчи на терена. Тогава феноменалните бяха 10 и един извънземен, на име Меси", коментира световният шампион с Италия от 2006.

"Първата задача на Интер е да опази вратата си суха. Меси е под въпрос за мача и ще видим дали ще играе. Ще съм разочарован от футболна гледна точка, ако той пропусне мача, но за Интер това ще е добре. Той е всичко за Барселона, невъзможно е да го спреш, можеш само да се надяваш да няма ден. Сега Интер е много добре организиран отбор, който допуска малко голове и срещу който е трудно да се играе", допълни Матераци.

Двубоят Барселона - Интер следете НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички