ВИДЕО: Ексцесии в Неапол! Феновете на Наполи погнаха тези на Айнтрахт Франкфурт


ВИДЕО: Ексцесии в Неапол! Феновете на Наполи погнаха тези на Айнтрахт Франкфурт
Снимка: GettyImages

3577 0

Едва ли и най-смелият оптимист си е представял, че взривоопасното дерби между Наполи и Айнтрахт Франкфурт от 1/8 финалите на Шампионска лига ще премине спокойно и без ексцесии.

Такива имаше още по време на първия двубой между двата тима, завършил 2:0 в полза на "небесносините". Именно това изигра ключова роля във взетото по-късно решение за забрана феновете на Айнтрахт да подкрепят любимците си на стадион "Диего Армандо Марадона" в мача-реванш.

Очаквано или не, препоръките на италианските власти привърженици на "орлите" да не посещават Неапол не бяха уважени. Още ден преди срещата, хиляди запалянковци на гостуващия тим "заляха" улиците на града и създадоха сериозна работа на местната полиция.

Голяма част от феновете пристигнаха късно вечерта, което наложи допълнителен ескорт от органите на реда. И той обаче не уплаши най-крайните в агитката на Наполи, които устроиха засада на съперника. Видео показва как автобусите, извозващи привърженици на Айнтрахт, биват атакувани и замеряни с най-различни предмети.

Големият двубой стартира в 22:00 часа българско време. Можете да проследите срещата в Шампионска лига Наполи - Айнтрахт Франкфурт НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички