ВАР спаси Галатасарай, а приказката на Панатинайкос приключи: Част от участниците в ШЛ са ясни (ВИДЕО)


ВАР спаси Галатасарай, а приказката на Панатинайкос приключи: Част от участниците в ШЛ са ясни (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4846 0

Първата решаваща вечер в Шампионска лига преди началото на груповата фаза успя да предложи известна драма в трите срещи. Изходът в повечето от тях няма да изненада запалянковците, но Галатасарай бе напът да профука два гола преднина срещу Молде. 

Video edited on Kapwing

Турският колос спечели визитата си в Норвегия с 3:2 преди седмица, а у дома поведе с 1:0 след само 7 минути игра. Тогава Икарди реализира от дузпа. Всичко вървеше по план в първия час игра, но Хестад изравни насред Истанбул точно в 66'. В 81-вата минута Бериша успя да смълчи над 45 000 запалянковци по трибуните, след като изравни общия резултат след 2:1 в реванша. 

Тогава ВАР се намеси ключово и Марчиняк отмени гола поради засада. В добавеното време Анхелино реализира от статично положение след рикошет и Галатасарай се класира за груповата фаза на Шампионска лига. 

Без абсолютно никакви проблеми го стори и тимът на Йънг Бойс, който се наложи с 3:0 в реванша с Макаби Хайфа, след като и в Израел резултатът бе идентичен. Така Итен, Угринич и автогол на Сек формираха общ резултат 6:0. 

За нещастие на западната ни съседка Гърция - Панатинайкос не успя да повтори чудото от Марсилия и отпадна от Брага. "Детелините" загубиха с 1:2 в Португалия седмица по-рано, докато във вторник вечер поражението се повтори, но с 1:0. Брума се превърна в единствения реализатор в двубоя, а голът падна в заключителните минути. 

Следете всичко от Шампионска лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички