Валверде възнегодува срещу "лесния" жребий на Барселона в Шампионска лига


Валверде възнегодува срещу "лесния" жребий на Барселона в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

4785 0

Старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде не е на всеобщото мнение, че жребият в Шампионска лига е лесен за каталунците. Както е известно, "блауграна" се падна срещу Наполи на осминафиналите, а "небесносините" изживяват много тежък сезон, а наскоро Карло Анчелоти беше уволнен и заменен от Дженаро Гатузо. 

Специалистът начело на испанския колос е категоричен, че италианският тим е изиграл много впечатляващи мачове в "турнира на богатите" до момента, а до мачовете между двата отбора има прекалено много време, за да се правят генерални изводи за формата, в която ще бъдат през февруари и март. 

"Наполи е тежък съперник. Проблемът на тези жребии е, че на този етап формата може да е една, а след няколко месеца може да е коренно различна. Да, те смениха треньора си и не стартираха добре в първенството, но пък играят страхотно в Шампионска лига до момента", каза Валверде по отношение на жребия в Шампионска лига

"Атмосферата на "Сан Паоло" е страхотна, а Наполи разполага с големи играчи като Кайехон, Мертенс, Инсинсие. Ще видим в какво състояние ще сме, когато дойде елиминацията", отсече Валверде по отношение на жребия. 

Междувременно Барселона продължава да се готви за предстоящото "Ел Класико" срещу Реал Мадрид в сряда вечер. Политическата обстановка продължава да е тежка в Каталуния, което накара ръководството на Барселона да вземе изненадващо, но необходимо решение преди дербито (подробности по темата четете тук)

Все пак очакванията са мачът да се изиграе без да има опасност за играчите на двата отбора. Както е известно, срещата вече веднъж беше отменена, като първоначално беше планирана за октомври. Битката между двата испански колоса ще се проведе в сряда на "Камп Ноу" от 21:00 часа българско време, като може да следите Ел Класико Барселона - Реал Мадрид НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички