Вайналдум разкри защо Клоп се явил по боксерки на CR7 преди финала в ШЛ срещу Реал


Вайналдум разкри защо Клоп се явил по боксерки на CR7 преди финала в ШЛ срещу Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

27030 0

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, е известен със своя хумор и нестандартните шеги, които често използва с цел сваляне на напрежението или ободряване на обстановката. Жоржиньо Вайналдум разказа повече от любопитна история от финала в Шампионска лига през 2018 г., когато Клоп се е появил в боксерки на Кристиано Роналдо, а цялата съблекалня на Ливърпул е "избухнала" в смях.

"Видяхме, че е сложил боксерки на Кристиано Роналдо. Горната му дреха бе загащена в бельото. Той го направи, за да свали напрежението. Обикновено в такива моменти всички са сериозни и притеснени, но, благодарение на Клоп, цялата съблекалня избухна в смях. Всички паднахме на пода от смях. Той често прави подобни шеги. Това е изключително полезно за отбора, защото сваля напрежението" - признава Вайналдум.

Днес на Клоп и играчите му им предстои друг важен европейски финал, а именно двубой за Суперкупата на Европа срещу Челси. Мачът е от 22:00 часа българско време. Вижте къде можете да го гледате на живо - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички